Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αίτημα για συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com


ΘΕΜΑ: Αίτημα για συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με θέμα την προκήρυξη απεργίας έχοντας ως κυρίαρχο αίτημα τον μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών και ταυτόχρονα την χρηματοδότηση παραγωγής αντίστοιχου ραδιοτηλεοπτικού σποτ.
Συνάδελφοι, μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Παιδείας τις οποίες κρίνουμε ως, το λιγότερο, αόριστες, γενικόλογες κι ελλειπείς και οι οποίες απογοήτευσαν γι άλλη μια φορά τους αναπληρωτές που βλέπουν ότι είναι ανύπαρκτοι στον σχεδιασμό του Υπουργείου και τη μονιμοποίηση τους να μετατρέπεται σε ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ο ΠΑ.Σ.Α.Δ. πρόκειται να προχωρήσει σε δράσεις και κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών διεκδικώντας το σύνολο των αιτημάτων που έχει θέσει μέχρι τώρα, με πρωτεύον αίτημα αυτό των μόνιμων διορισμών.
Το νέο Δ. Σ. του ΠΑΣΑΔ που προέκυψε από τις εκλογές της 23ης Μαρτίου, (οι οποίες μας κατέστησαν και τυπικά πλέον, καθ όλα νόμιμο σύλλογο) ζητά συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας αναλυθεί η πρότασή μας για:
Συζήτηση και απόφαση, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ, των παρακάτω:
Α) Προκήρυξη απεργίας, με κυρίαρχο αίτημα τον μόνιμο διορισμό των αναπληρωτών.
Β) Διοργάνωση παράστασης αναπληρωτών στο Υπουργείο με 24ωρη καθιστική διαμαρτυρία την παραπάνω ημέρα.
Για την επιτυχία της παράστασης διαμαρτυρίας, θεωρούμε απαραίτητη την συνεργασία ΔΟΕ - τοπικών συλλόγων της χώρας προκειμένου να μισθωθούν τ απαραίτητα μεταφορικά μέσα έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η μεταφορά από και προς το Υπουργείο και να μαζικοποιηθεί η συμμετοχή των συναδέλφων.
Γ) Χρηματοδότηση παραγωγής ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος για προβολή, δημοσιοποίηση και προώθηση του αιτήματός μας για μόνιμο διορισμό, ευρύτερα.
Κατά την αιτούμενη συνάντηση θα σας εκθέσουμε και άλλες μορφές διεκδίκησης που προγραμματίζουμε με σκοπούμενο τον συντονισμό μας και μέσω αυτού την μεγιστοποίηση των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων. Κρίνοντας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ως ιδιαιτέρως κρίσιμο, περιμένουμε άμεση απάντηση στο αίτημα μας.

Γίνε μέλος στον ΠΑΣΑΔ: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου