Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο ΠΑΣΑΔ για τις εκλογές αντιπροσώπων στην Γ.Σ. της ΔΟΕ

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com


Συνάδελφοι, από τους συλλόγους στους οποίους ανήκουμε σε λίγο θα κληθούμε να επιλέξουμε και να εκλέξουμε αντιπροσώπους μας για τη Γ. Σ. της ΔΟΕ. Φέτος αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η Συνέλευση θα εκλέξει τη νέα ηγεσία του συνδικαλιστικού μας φορέα.
Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Δ.Σ. του ΠΑΣΑΔ δέχτηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, προτάσεις εκλογικής συνεργασίας οι οποίες μας τιμούν, συλλογικά και προσωπικά, ξεχωριστά η κάθε μια.
Κοινή απάντηση δόθηκε σε όλες, με αρνητικό περιεχόμενο, μιας και από την ίδρυσή του ο ΠΑΣΑΔ επιμένει, με όσα αυτό μας κοστίζει, στο ακομμάτιστο του Συλλόγου.

Η διαδικασία όμως, καθώς και το διάστημα που αυτή λαμβάνει χώρα, δεν είναι γι εμάς αδιάφορη, αφού αναμένουμε ανακοινώσεις από το Υπουργείο που θα μας αφορούν άμεσα (θ ακολουθήσει νέα ενημέρωση επί τούτου) και γι αυτό θέλουμε ταυτόχρονα ν ασκηθεί πίεση στην ΔΟΕ για πιο ενεργή στάση και εντονότερη υποστηρικτική δράση στο αίτημά μας για μόνιμους διορισμους.
Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου, συζητήσαμε και καταλήξαμε πως πρέπει η φωνή των αναπληρωτών να μη λείπει απ την Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, πρέπει η αγανάκτησή μας, η απαίτηση για μόνιμους διορισμούς, για αναβάθμιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, ν ακουστεί δυναμικά και μαχητικά.
Αποφασίσαμε λοιπόν στις εκλογές για αντιπροσώπους να βάλει ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ο Τζόκας Ηλίας (μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΠΑΣΑΔ) στον σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και μικρών Κυκλάδων.

Καλούνται οι συνάδελφοι αναπληρωτές, μέλη και μη, να στηρίξουν ενεργά τον συνάδελφο και την υποψηφιότητά του και να βοηθήσουν στον, χωρίς σημαία, αγώνα του για την εκλογή του.
Καλούμε επίσης κι όποιον συνάδελφο, μέλος, επιθυμεί να διεκδικήσει την εκλογή του ως αντιπροσώπου, στον τοπικό σύλλογο που ανήκει, πάντα χωρίς άλλη υποστήριξη εκτός των συναδέλφων του και του ΠΑΣΑΔ, να στείλει μήνυμα inbox.
Γίνε μέλος στον ΠΑΣΑΔ: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου