Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΠΑΣΑΔ 03/06/2019 : Οι κινήσεις του Συλλόγου

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com


Ο ΠΑΣΑΔ βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ενώ αίτημα για συνάντηση με τον τομέα παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε σήμερα . Μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.
Ενημερώνουμε πως το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό έχει κατατεθεί απ' την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχει απαντηθεί κι ούτε περιμένουμε απάντηση.
Το Υπουργείο είναι σταθερό στη γραμμή του "δεχόμαστε όποιον λέει ναι σε όλα κι όλοι οι άλλοι είναι εχθροί μας" και στους ανεπιθύμητους εντάσσεται κι ο ΠΑΣΑΔ. Δημοκρατικό βέβαια δεν είναι και πολύ αυτό γιατί ο διάλογος, αν δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, είναι απλός μονόλογος.
Μία και μόνη εξαίρεση έγινε για εμάς, μετά τις μεγάλες περσινές κινητοποιήσεις κι αυτή, όπως γράψαμε ευθέως και χωρίς να κρύβουμε λόγια τότε στην ανακοίνωσή μας, γιατί φοβήθηκε.
Όσον αφορά τη ΔΟΕ τέλος και το θέμα του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου (μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού απ' την μεριά της Ομοσπονδίας αλλά ουσίας) ενημερώσαμε πως όπου ζητηθεί και μπορέσουμε, είμαστε διαθέσιμοι να συνεργαστούμε.
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου