Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣΑΔ : Αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 31/10/2021 ( Ώρα: 13:00-18:00)

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com 

 



Συνάδελφοι, αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής με διαδικτυακή κάλπη μέσα από την πλατφόρμα ΖΕΥΣ, προκειμένου να ψηφίσουν τα μέλη μας από όλη την Ελλάδα.
 
Νωρίτερα το πρωί εστάλη ένας δοκιμαστικός σύνδεσμος από την πλατφόρμα ΖΕΥΣ στα e-mails όλων όσων έχουν εγγραφεί κι έχουν ολοκληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα βήματα για τη συμμετοχή τους στις αυριανες εκλογές του ΠΑΣΑΔ. 
 
Παρακαλούμε να ελέγξετε τα εισερχόμενα καθώς και τα spam σας και, σε περίπτωση που δεν τον έχετε λάβει, να επικοινωνήσετε με έναν από τους διαχειριστές του σύλλογου.
 
Αύριο θα σας σταλεί ο οριστικός σύνδεσμος από την πλατφόρμα ΖΕΥΣ και στις 13:00 θα ανοίξει η διαδικτυακή μας κάλπη.
Θα μείνει ανοιχτή αυστηρά ως τις 18:00.
 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Θα σταλεί ένα e-mail σε κάθε μέλος όπου θα περιγράφεται η διαδικασία και θα περιέχει ένα μοναδικό link μέσω του οποίου ο ψηφοφόρος θα εισέρχεται στην πλατφόρμα και θα ψηφίζει. Η ανωνυμία της ψηφοφορίας διασφαλίζεται από το ΖΕΥΣ.
 
Πρόκειται για ένα πληροφοριακό σύστημα με το οποίο διεξάγονται εκλογές με ψηφιακό τρόπο. Έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα ως ηλεκτρονική κάλπη πάνω από 250 ψηφοφορίες και 35000 ψηφοφόρους για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και άλλους φορείς, Συλλόγους και Οργανισμούς. 
 
Η επικοινωνία των αρχών και των ψηφοφόρων με το πληροφοριακό σύστημα ΖΕΥΣ γίνεται μέσω ενός απλού web browser, ενώ προστατεύεται όπως ακριβώς και οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές. Η ακεραιότητα της ψηφοφορίας είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά επαληθεύσιμη από τον καθένα μέσω της χρήσης κρυπτογραφίας, και χωρίς καμία προσβολή του απορρήτου.
 
Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη που δείχνετε στον σύλλογο.
 
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου