Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ενημέρωση για Β' φάση, παράλληλη και ΖΕΠ

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com


Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει:

Β φάση αναπληρωτών : Τα κενά θα ζητηθούν την Παρασκευή και πιέζουμε να είναι αυτή η ημέρα των προσλήψεων.

Ανάληψη υπηρεσίας 7/9 : Η πίεση εδώ απέδωσε και έτσι με διαβιβαστικό στις Δ/νσεις που υπήρξε πρόβλημα, θα ζητηθεί να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και να περαστούν μέσω του "ΕΡΓΑΝΗ" στον ΟΑΕΔ.

Παράλληλη στήριξη : Πολιτική είναι η απόφαση για το πότε θα γίνουν οι προσλήψεις καθώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα και όλα είναι έτοιμα. Επισημάναμε πως η σχολική χρονιά, για εκπαιδευτικούς και μαθητές, αρχίζει καλά όταν όλοι είναι στις θέσεις τους την ώρα που πρέπει και εξ αυτού επιτακτική είναι η ανάγκη για άμεση πρόσληψη στις βοηθητικές προς το εκπαιδευτικό έργο, δομές στήριξης των μαθητών. Πιέζουμε και θα μιλησουμε και με τη ΔΟΕ επ αυτού. 

Τ.Υ. : Η απόφαση είναι προς υπογραφή και θα φύγει μια από τις δύο επόμενες μέρες. Παρακαλούμε όλους σας να πιέσετε, όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις, να προχωρήσουν τα σχολεία σε αίτημα για ίδρυση Τμήματος Υποδοχής. Οι πιστώσεις υπάρχουν και είναι περισσότερες από πέρυσι. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν και οι προσλήψεις των συναδέλφων οι οποίοι περιμένουν. 

Συνάδελφοι, σε λίγες μέρες θ ανακοινωθούν τα ονόματα των κατά τόπους υπευθύνων του ΠΑΣΑΔ. Θέλουμε τη συμμετοχή σας, θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε, να πετύχουμε! Σας περιμένουμε!

Η εγγραφή στον Σύλλογο δυναμώνει τη δική σου φωνή, γι αυτό συμπλήρωσε τη φόρμα:https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2

ΠΑ.Σ.Α.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου