Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εγγραφή στον ΠΑΣΑΔ

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com 

 


Συνάδελφοι, για πέμπτο χρόνο είμαστε εδώ. Είμαστε δίπλα στον κάθε αναπληρωτή, παρόντες σε κάθε διεκδίκηση του κλάδου. 
 
Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε όντας αυτόνομοι, αυτοδύναμοι, ανεξάρτητοι, μακριά από πολιτικές και κομματικές επιδιώξεις, μόνο με διάθεση να μοιραστούμε το όραμά μας για τον κλάδο μας και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει.
 
Άλλωστε, σύμφωνα με το καταστατικό μας «Οποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος σκοπός του Συλλόγου που έχει πολιτικά κίνητρα ή κίνητρα που επιδιώκουν συνεργασία με άλλες ενώσεις προσώπων που επιδιώκουν πολιτικούς σκοπούς, "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ (Καταστατικό ΠΑΣΑΔ, Άρθρο 3, παρ. 10).
 
Σε διάψευση όσων υποστήριζαν πως ο σύλλογος θα διαλυθεί μετά τον διορισμό των περισσότερων μελών μας, είμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στα συνέδρια της ΔΟΕ, να καταθέτουμε προτάσεις στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων, να διεκδικούμε μόνιμους διορισμούς.
 
Διαθέτοντας καθημερινά από τον προσωπικό μας χρόνο, προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα ανακύπτοντα προβλήματα του κλάδου μας. 
 
Η ανταμοιβή μας είναι η αποδοχή του συλλόγου από την πλειοψηφία της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ωστόσο, η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου επαφίεται στη στήριξη των εγγεγραμμένων μελών του.
 
Με το παρόν μήνυμα, λοιπόν, ανακοινώνουμε τις πληροφορίες για την εγγραφή των νέων μελών, καθώς και την ανανέωση συνδρομής των ήδη εγγεγραμμένων για τη σχολική χρονιά 2021-2022.
 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει η διενέργεια εκλογών του ΠΑΣΑΔ και υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.
 
Η διαδικασία εγγραφής/ ανανέωσης συνδρομής μέλους στον ΠΑΣΑΔ είναι πολύ απλή.
 
1) Συμπληρώνουμε τη φόρμα εγγραφής: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2
*Μόνο για όσους εγγράφονται πρώτη φορά
 
2) Στη συνέχεια είτε μέσω e-banking, είτε με απλή κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς, είτε μέσω PayPal (*να ξεκλικάρετε το "αγαθά και υπηρεσίες") καταθέτουμε το ποσό των 4€ (2€ τακτική συνδρομή + 2€ έκτακτη ενίσχυση).
Αρ. λογαριασμού: 5155085872232
IBAN: GR3001721550005155085872232
Το όνομα του δικαιούχου είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων.
Ως δικαιολογία κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμό σας.
 
3) Μετά την κατάθεση στέλνουμε ένα e-mail με το αποδεικτικό πληρωμής (ακόμα και με screenshot) και το προσωπικό σας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΠΑΣΑΔ: pasadask@gmail.com
 
*Παρακαλούμε όσα μέλη έχουν πληρώσει, ήδη, για τη φετινή χρονιά να μας στείλουν κι αυτοί την απόδειξη πληρωμής, ώστε να τους ταυτοποιήσουμε.
 
*Το συμβολικό ποσό των 4€ που κατατίθεται δεν αφορά την οικονομική στήριξη των μελών, αλλά την ενίσχυση και συνέχιση του ΠΑΣΑΔ, ο οποίος ως νόμιμος σύλλογος έχει έξοδα λογιστή και δικηγόρου.
 
Οι μόνιμοι διορισμοί του 2021 δεν θα σταματήσουν τις επιδιώξεις μας.
Θα τις εντείνουν μέχρι να μονιμοποιηθεί και ο τελευταίος συνάδελφος.
..γιατί κάποιοι αγώνες είναι καταδικασμένοι να πετύχουν..
 
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου