Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Εγγραφή στον ΠΑΣΑΔ

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016 
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016 
Email:pasadask@gmail.com


Συνάδελφοι, για τέταρτο χρόνο ήμασταν εδώ. Περάσαμε μαζί τις αγωνίες, κατεβήκαμε μαζί στον αγώνα. Αυτόνομοι, αυτοδύναμοι, αξιόπιστοι και δυναμικοί. Το ΔΣ του ΠΑΣΑΔ ανακοινώνει τις πληροφορίες για την εγγραφή στον Σύλλογο για τα νέα μέλη, καθώς και την ανανέωση συνδρομής για τα υπόλοιπα μέλη για τη χρονιά 2020-2021. 

Η διαδικασία είναι απαραίτητη για όλους αφού πέρα απ' την ευρύτερη αποδοχή του Συλλόγου πρέπει αυτός να στηρίζεται και με τα εγγεγραμμένα μέλη του. Έτσι μ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όλοι μαζί, παίρνοντας δύναμη ο ένας απ' τον άλλον. 
Το ποσό είναι συμβολικό και δεν έχει τόσο τη σημασία της οικονομικής στήριξης (αφού ούτως ή άλλως τα έξοδα πληρώνονται και από την τσέπη μας) όσο της συμμετοχής σου στον ΠΑΣΑΔ που είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της ύπαρξης του και του αγώνα του για τον μόνιμο διορισμό όλων των αναπληρωτών.

Για εγγραφή για πρώτη φορά: Για όσους συναδέλφους έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 2 ευρώ για την τακτική συνδρομή και 2 ευρώ συμπληρωματικά για έκτακτη συνδρομή (σύνολο 4 ευρώ) στον λογαριασμό: 
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5155085872232
ΙΒΑΝ:GR3001721550005155085872232
Το όνομα του δικαιούχου είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων. Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει στην κατάθεση να αναγράφεται και το ονοματεπώνυμό σας.
Paypal: [https://www.paypal.me/pasadask](https://www.paypal.me/pasadask)
Για εισφορά μέσω Paypal μην τσεκάρετε το κουτάκι "αγαθά και υπηρεσίες" γιατί με αυτήν την επιλογή κρατάει ένα ποσό η Paypal.

Για ανανέωση συνδρομής: Την ανανέωση της συνδρομής τους πρέπει να κάνουν και τα εγγεγραμμένα μέλη με τον ίδιο τρόπο.Εξαιρούνται τα μέλη που ανανέωσαν ήδη  τη συνδρομή τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη. 

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα, θα πρέπει να τη συμπληρώσουν: 
Φόρμα εγγραφής: [https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2](https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2) και στη συνέχεια να καταθέσουν το ποσό των 2 + 2 ευρώ στο λογαριασμό που αναφέραμε πιο πάνω.

"Οποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος σκοπός του Συλλόγου που έχει πολιτικά κίνητρα ή κίνητρα που επιδιώκουν συνεργασία με άλλες ενώσεις προσώπων που επιδιώκουν πολιτικούς σκοπούς, "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" (Καταστατικό ΠΑΣΑΔ, Άρθρο 3, παρ. 10)"

#θα_τα_καταφέρουμε
#συνεχίζουμε
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου