Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο ΠΑΣΑΔ για τη σημερινή συγκέντρωση "συλλόγων αναπληρωτών" μετά από πρόσκληση της ΔΟΕ

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com


Απογοητευτήκαμε με τα όσα συνέβησαν σήμερα, στην προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της ΔΟΕ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Πιστεύαμε πως, όπως είχαμε ζητήσει, η ΔΟΕ θα αναλάμβανε πρωτοβουλία συντονισμού των αναπληρωτών για ένα πλάνο δράσεων-κινητοποιήσεων τις οποίες οι σύλλογοι θα έπρεπε να στηρίξουν με τα μέλη τους.
Αντ’ αυτού κληθήκαμε ένας ένας σύλλογος ν' ανακοινώσει...τις θέσεις του (!) στο...απερχόμενο Δ.Σ το οποίο και... τις σημείωνε(!), πράγμα παντελώς ανούσιο αφού οι θέσεις όλων δημοσιεύονται στα μπλογκ ή στις σελίδες των συλλόγων. Ακόμα και στη σελίδα της ίδιας της ΔΟΕ! Του δε ΠΑΣΑΔ έχουν, στο σύνολό τους, σταλεί στην ΔΟΕ πολλάκις.
Δεν ήταν βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, η...καταγραφή θέσεων αυτό για το οποίο κληθήκαμε. Κληθήκαμε για να μας ανακοινωθεί ότι σε συνεδρίασή του, το Δ.Σ., λίγο πριν την συνάντησή μας, αποφάσισε, ομόφωνα(!), πως... δεν θα μας δοθεί χρόνος να μιλήσουμε στην 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου.
Κι εδώ, για να κατανοηθεί το γιατί, παραθέτουμε την επιστολή μας με ημερομηνία 18/6/17:
Προς Δ.Σ. ΔΟΕ
Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε πως ο ΠΑΣΑΔ και οι αναπληρωτές της πρωτοβάθμιας θα παρευρίσκονται στις διεργασίες της 86ης γενικής συνέλευσης .
Ζητάμε, και πιστεύουμε πως το γιατί είναι απολύτως κατανοητό από εσάς, τον χρόνο ώστε ν ακουστεί η φωνή μας, η φωνή των αναπληρωτών, στην ολομέλεια και στο σύνολο του κλάδου.
Ενθυμούμενοι τον τρόπο με τον οποίο μας δόθηκε ο λόγος πέρυσι και σχεδόν βέβαιοι πως ό,τι έγινε πέρυσι θα επαναληφθεί και φέτος, θεωρούμε πως η παραχώρηση χρόνου, σ’ όποιον επίσημο φορέα-σύλλογο αιτηθεί το ίδιο, είναι πράξη απλής λογικής.
Εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για το ότι οι συνεχόμενες αιτήσεις για συνάντηση μαζί σας, δεν έτυχαν απάντησης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
Όπως ήταν φυσικό λοιπόν δεν δεχτήκαμε να μπούμε σ' αυτή τη λογική. Παραμείναμε όμως μέχρι το τέλος της διαδικασίας, τιμώντας έτσι την πρόσκληση που μας έκανε η Ομοσπονδία. Το αίτημα μας για χρόνο ομιλίας στην Γενική Συνέλευση όπως εκφράστηκε στην παραπάνω επιστολή, παραμένει και θα το διεκδικήσουμε.
Γίνε μέλος στον ΠΑΣΑΔ: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2
ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου