Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μισθοδοσία και υπερωρίες: Νέα ενημέρωση

ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com




Μισθοδοσία : Μετά απο απογευματινή επικοινωνία μας με τον υπεύθυνο του ΕΣΠΑ ενημερωθήκαμε πως τα χρήματα για τις πληρωμές μέσω ΕΣΠΑ θα κατατεθούν  μέχρι την Παρασκευή  στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το υπουργείο έχει στείλει επιστολή στις Πρωτοβάθμιες να ξεκινήσουν τις διαδικασίες από την ερχόμενη Δευτέρα ώστε οι πληρωμές να γίνουν στην ώρα τους. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση, μας τόνισε, θα οφείλεται στις πρωτοβάθμιες.

Υπερωρίες και πρόωρη αποχώρηση:
Σύμφωνα με την απόφαση για τον ενιαίο Τύπο ολοήμερου σχολείου,
"Με βάση τις προβλέψεις στις οποίες αναφέρονται οι παραπάνω παράγραφοι (α) και (β) και μέχρι την πλήρη κάλυψη των κενών σε διδακτικό προσωπικό για την πλήρη ανάπτυξη του ΕΩΠΔ, δύναται να υπάρξει πρόωρη αποχώρηση των μαθητών. Την απόφαση για την πρόωρη αποχώρηση των μαθητών λαμβάνει ο οικείος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από εισήγηση του/της Δ/ντή-Δ/ντριας του σχολείου και πλήρως αιτιολογημένη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων. "

Προτείνουμε να μην δέχεστε να κάνετε υπερωρίες και ακόμα περισσότερο να μην δέχεστε να κάνετε ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ υπερωρίες. Πλέον προβλέπεται σαφέστατα πρόωρη αποχώρηση των μαθητών σε περίπτωση συμπλήρωσης του ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών.                                      

Γίνε μέλος στον ΠΑΣΑΔ! Συμπλήρωσε τη φόρμα: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2      

ΠΑ.Σ.Α.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου